RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Exploring the inter-individual variability in flavor release: preliminary results
2019-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Extended time–course monitoring of volatile compounds of dried mushrooms by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS)
2013-01-01 Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Fanti, M.; Gasperi, Flavia
From texture analyzer to mouth: development of predictive models to estimate sensory textural properties in cheese
2022-01-01 Ricci, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Menghi, L.; Cliceri, D.; Endrizzi, I.
How does flavouring influence apple liking?
2013-01-01 Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Corollaro, Maria Laura; Dematte', Maria Luisa; Charles, Mathilde Clemence; Romano, Andrea; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm
2018-01-01 Aprea, E.; Cantini, C.; Sani, G.; Betta, E.; Gasperi, F.
Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis
2012-01-01 Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale
2014-01-01 Corollaro, Maria Laura; Charles, Mathilde Clemence; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Zambanini, Jessica; Betta, Emanuela; Costa, Fabrizio; Magnago, Pierluigi; Gasperi, Flavia
Image analysis as support for sensory evaluation of food
2018-01-01 Aprea, E.; Granitto, P.; Endrizzi, I.; Larese, M.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.
Improved QTL analysis of apple volatile compounds by PTR-TOF-MS
2013-01-01 Cappellin, Luca; Costa, Fabrizio; Romano, Andrea; Sanchez Del Pulgar Rico, José; Aprea, Eugenio; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 102
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 86
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 60
- reserved 32
- open 10