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Titolo Anno di pubblicazione Autori Unitn File
Exploring the inter-individual variability in flavor release: preliminary results 1-gen-2019 Menghi, L.Cliceri, D.Aprea, E.Gasperi, F. +
Extended time–course monitoring of volatile compounds of dried mushrooms by headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled with gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) 1-gen-2013 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
From texture analyzer to mouth: development of predictive models to estimate sensory textural properties in cheese 1-gen-2022 Ricci, M.Gasperi, F.Aprea, E.Menghi, L.Cliceri, D.Endrizzi, I.
How does flavouring influence apple liking? 1-gen-2013 Endrizzi, IsabellaAprea, EugenioDematte', Maria LuisaGasperi, Flavia +
HS-SPME-GC-MS quantitative analysis of lipoxygenase pathway volatile compounds in monocultivar extra virgin olive oils from Tuscan germplasm 1-gen-2018 Aprea, E.Gasperi, F. +
Hyphenation of PTR-ToF-MS and newly developed software tools provides a new effective tool for coffee nose-space analysis 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
Il profilo di nuove selezioni di mela studiato attraverso un approccio combinato sensoriale-strumentale 1-gen-2014 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaCosta, FabrizioGasperi, Flavia +
Image analysis as support for sensory evaluation of food 1-gen-2018 Aprea, E.Endrizzi, I.Gasperi, F. +
Improved QTL analysis of apple volatile compounds by PTR-TOF-MS 1-gen-2013 Costa, FabrizioAprea, EugenioGasperi, Flavia +
In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
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Tipologia
  • 04 Convegni (Proceedings) 102
  • 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Autore
  • Aprea, Eugenio 89
  • Endrizzi, Isabella 43
  • Cliceri, Danny 18
  • Costa, Fabrizio 11
  • Menghi, Leonardo 11
  • Demattè, Maria Luisa 10
  • Ricci, Michele 4
  • Betta, Emanuela 2
  • Ferrentino, Giovanna 2
  • Franceschi, Pietro 2
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2023 16
  • 2010 - 2019 85
  • 2006 - 2009 1
Editore
  • -- 11
  • Società Italiana di Scienze Senso... 11
  • Società Chimica Italiana 10
  • Elsevier 7
  • Pangborn Sensory Science Symposium 7
  • Fondazione Edmund Mach 4
  • Società chimica italiana 3
  • 5th European conference on Sensor... 2
  • 6th Rosaceous Genomics Conference 2
  • International conference on food ... 2
Rivista
  • CHEMICAL SENSES 1
  • GUT 1
  • YEAST 1
Keyword
  • Volatile compounds 7
  • Apple 6
  • Apples 6
  • Sensory profile 6
  • Composti volatili 5
  • Temporal Dominance of Sensations ... 5
  • Coffee 4
  • Flavour 4
  • Mele 4
  • Nose-space 4
Lingua
  • eng 86
  • ita 16
Accesso al fulltext
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