RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
In-vitro and in-vivo on-line monitoring of flavour compound release during consumption of fruits from different apple cultivars
2011-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Heenan, S.; Silcock, P.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese
2020-01-01 Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M. P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P.
Individual sensitivity to critical oral sensations and effect on dynamic sensory perception: a case study on extra virgin olive oil
2019-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Individual variation in PROP status, fungiform papillae density and responsiveness to taste stimuli in a large population sample
2017-01-01 Dinnella, C.; Monteleone, E.; Prescott, J.; Piochi, M.; Spinelli, S.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Gasparini, P.
La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori
2012-01-01 Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
La percezione del gusto dolce nella mela
2016-01-01 Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Corollaro, M. L.; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Demattè, Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
La texture del chewing-gum al primo morso: un approccio sensoriale-strumentale
2016-01-01 Corollaro, M. L.; Muccioli, M.; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; Caprioli, I.; Delmonte, M.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 102
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 86
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 60
- reserved 32
- open 10