In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters / Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco. - (2012), p. P10.37. (Intervento presentato al convegno A sense of inspiration: 5th European conference on Sensory and consumer research tenutosi a Bern, Switzerland nel 9-12 September 2012).

In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters

Aprea, Eugenio;Gasperi, Flavia;
2012-01-01

2012
A sense of inspiration: 5th European conference on Sensory and consumer research: Bern, Switzerland, 9-12 September 2012
Bern, Switzerland
5th European conference on Sensory and consumer research
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters / Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco. - (2012), p. P10.37. (Intervento presentato al convegno A sense of inspiration: 5th European conference on Sensory and consumer research tenutosi a Bern, Switzerland nel 9-12 September 2012).
Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11572/264554
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact