RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Consumers’ barriers towards bio-based and home compostable packaging
2022-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Contribution of sugars and volatile components to perceived sweetness of apple
2017-01-01 Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Corollaro, M. L.; Betta, Emanuela; Zambanini, Jessica; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Contribution of volatile organic compounds to multifloral honey flavor
2023-01-01 Aprea, Eugenio; Cliceri, Danny; Betta, Emanuela; Gasperi, Flavia
Developing and applying post-harvest technological solutions for reducing food loss and waste along the EU supply chain: our contribution to the SISTERS project
2023-01-01 Pedrotti, Michele; Endrizzi, Isabella; Khomenko, Iuliia; Cliceri, Danny; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Dynamism of coffee aroma perception: a study combining real-time sensory and instrumental techniques
2015-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Romano, Andrea; Yener, Sine; Barnabà, M.; Biasioli, Franco; Navarini, L.; Gasperi, Flavia
Dynamism of flavour perception phenomena: complementarity of sensory and instrumental temporal methods
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Romano, Andrea; Yener, Sine; Barnabà, M.; Biasioli, Franco; Navarini, L.; Gasperi, Flavia
Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability
2014-01-01 Endrizzi, Isabella; Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Dematte', Maria Luisa; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. anidride carbonica in pressione
2014-01-01 De Marchi, Fabiola; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Charles, Mathilde Clemence; Betta, Emanuela; Corollaro, Maria Laura; Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Spilimbergo, S.; Gasperi, Flavia
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. Anidride carbonica supercritica
2014-01-01 De Marchi, Fabrizio; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; M., Charles; E., Betta; M. L., Corollaro; Cappelletti, Martina; Ferrentino, Giovanna; Spilimbergo, Sara; Gasperi, Flavia
Exploring inter-individual differences in in-vivo flavour release by SIFT-MS
2018-01-01 Pedrotti, M.; Menghi, L.; Khomenko, I.; Carretta, A.; Aprea, E.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 102
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 86
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 60
- reserved 32
- open 10