RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" sensations in real food products in a large population sample
2017-01-01 Laureati, M.; Pagliarini, E.; Cattaneo, C.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Spinelli, S.; Torri, L.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Prescott, J.
Beyond food neophobia: The link with orthonasal and retronasal olfaction
2020-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Breath analysis by Proton Transfer Reaction - Time of Flight - Mass Spectrometry for liver disease diagnostic
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, Luca; Lembo, V.; Gasperi, Flavia; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients
2012-01-01 Morisco, F.; Aprea, Eugenio; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Characterization of extra virgin olive oils by PTR-ToF-MS
2019-01-01 Khomenko, Iuliia; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers
2020-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Classification and characterisation of apple cultivars and clones by rapid non-invasive PTR-ToF-MS analysis
2011-01-01 Cappellin, Luca; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Granitto, P.; Dallabetta, Nicola; Costa, Fabrizio; Viola, Roberto; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Zambanini, Jessica; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Magnago, Pierluigi; Gasperi, Flavia
Comparison of two independent trained panels: method evaluation for apple sensory profiles
2015-01-01 Lozano, L.; Charles, Mathilde Clemence; Guerra, W.; Gasperi, Flavia
Confronto tra panel: validazione di un metodo per il profilo sensoriale delle mele
2014-01-01 Lozano, L.; Charles, Mathilde Clemence; Guerra, W.; Gasperi, Flavia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 102
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 86
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 60
- reserved 32
- open 10