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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
In-vitro and in-vivo on-line monitoring of flavour compound release during consumption of fruits from different apple cultivars
2011-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Heenan, S.; Silcock, P.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Individual genetic differences in soapy flavour perception shape consumers' preferences for blue cheese
2020-01-01 Torri, L.; Piochi, M.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Robino, A.; Concas, M. P.; Cabrino, G.; Colaianni, A.; Gasparini, P.
Individual sensitivity to critical oral sensations and effect on dynamic sensory perception: a case study on extra virgin olive oil
2019-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Insect-based Feed for Aquaculture Products: An Investigation of Italian Consumers Level of Consciousness and Acceptance
2022-01-01 Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S.
Investigating hazelnut roasting with a multi-analytical technique approach
2023-01-01 Mazzucotelli, Maria; Khomenko, Iuliia; Farneti, Brian; Betta, Emanuela; Gabetti, Elena; Falchero, Luca; Cavallero, Andrea; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco
La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori
2012-01-01 Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
La percezione del gusto dolce nella mela
2016-01-01 Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Corollaro, M. L.; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
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