RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Thinning via shading: the sensory quality of apples grown by a new technique
2013-01-01 Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Dematte', Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, Flavia
Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality
2012-01-01 Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Cappellin, Luca; Corollaro, Maria Laura; Costa, Fabrizio; Dematte', Maria Luisa; Endrizzi, Isabella; Romano, Andrea; Ting, Valentina; Gasperi, Flavia
Trentingrana production monitored by SPME/GC-MS: application of ASCA to reveal factors affecting Volatile Organic Compounds in ripened cheese
2022-01-01 Ricci, Michele; Gasperi, Flavia; Menghi, Leonardo; Endrizzi, Isabella; Cliceri, Danny; Franceschi, Pietro; Aprea, Eugenio
Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception
2019-01-01 Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Uno studio sulle interazioni multisensoriali nella mela
2016-01-01 Charles, M.; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Zambanini, Jessica; Betta, Emanuela; Gasperi, Flavia
Valutazione delle caratteristiche visive di formaggio Montasio tramite occhio elettronico
2014-01-01 Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Bergamaschi, Matteo; Bovolenta, S.; Romanzin, A.; Favotto, S.; Piasentier, E.; Gasperi, Flavia
Variabilità individuale nella percezione dell’olio extravergine di oliva: sensazioni critiche e flavor
2019-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Volatile organic compounds in Gorgonzola cheese and their relationship with sensory descriptors and consumers’ liking
2021-01-01 Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; Endrizzi, Isabella; Piochi, Maria; Cabrino, Giorgia; Torri, Luisa
Volatile profiles of Italian monocultivar EVOOs during 12 months of storage: different trends associated to polyphenols and fatty acids content
2019-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Cantini, C.; Gasperi, F.
Volatile secondary metabolites from organic apples by HS-SPME in combination with comprehensive two-dimensional GC-MS
2014-01-01 Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia; Sebastiani, E.; Villanelli, F.; Stani, G.; Calamai, L.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 100
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 100
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 23
- 2011 - 2019 77
Editore
- Società Chimica Italiana 13
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Elsevier 8
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Research and Innovation Centre Fo... 3
- Società chimica italiana 3
- -- 2
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- PTR-ToF-MS 6
- Apple 5
- Composti volatili 5
- PTR-MS 5
- Apples 4
- Aroma 4
- GC-IMS 4
- Nose-space 4
- Proton transfer reaction-mass spe... 4
Lingua
- eng 86
- ita 14
Accesso al fulltext
- no fulltext 54
- reserved 35
- open 11