Volatile organic compounds in Gorgonzola cheese and their relationship with sensory descriptors and consumers’ liking / Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; Endrizzi, Isabella; Piochi, Maria; Cabrino, Giorgia; Torri, Luisa. - (2021), pp. 231-231. (Intervento presentato al convegno XXVII congresso della SCI, 2021 tenutosi a ONLINE nel 14-23 settembre 2021).

Volatile organic compounds in Gorgonzola cheese and their relationship with sensory descriptors and consumers’ liking

Eugenio Aprea;Flavia Gasperi;Isabella Endrizzi;
2021-01-01

2021
XXVII CONGRESSO NAZIONALE DELLA SOCIETÀ CHIMICA ITALIANA
Rome
Società Chimica Italiana
978-88-94952-24-7
Volatile organic compounds in Gorgonzola cheese and their relationship with sensory descriptors and consumers’ liking / Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; Endrizzi, Isabella; Piochi, Maria; Cabrino, Giorgia; Torri, Luisa. - (2021), pp. 231-231. (Intervento presentato al convegno XXVII congresso della SCI, 2021 tenutosi a ONLINE nel 14-23 settembre 2021).
Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; Endrizzi, Isabella; Piochi, Maria; Cabrino, Giorgia; Torri, Luisa
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