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La valutazione sensoriale degli alimenti: l'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige
2002-01-01 Gasperi, Flavia; Franco, Biasioli; Aprea, E; Sara, Fasoli; Valeria, Framondino; Daniela, Mott
I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, Flavia; Franco, Biasioli; Sara, Fasoli; Valeria, Framondino; Aprea, E; Daniela, Mott; Endrizzi, Isabella; Marco, Vettori; Angelo, Pecile; Gabriele, Stoppa
Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice - a case study
2003-01-01 Biasioli, F; Gasperi, F; Aprea, E; Colato, L; Boscaini, E; Mark, Td
Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear discriminant analysis: a case study
2003-01-01 Biasioli, F; Gasperi, F; Aprea, E; Mott, D; Boscaini, E; Mayr, D; Mark, Td
Applicabilità del PTR-MS al controllo degli odori negli impianti per il trattamento dei rifiuti
2004-01-01 Franco, Biasioli; Gasperi, Flavia; Gino, Odorizzi; Aprea, E; Daniela, Mott; Federico, Marini; Gianmarco, Autiero; Giampaolo, Rotondo; Tilmann, D. Märk.
identification of QTLs related to volatile organic compounds in apple based on proton transfer reaction mass spectroscopy data
2004-01-01 Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E; Märk, T. D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M.
PTR-MS monitoring of odour emissions from composting plants
2004-01-01 Biasioli, F; Gasperi, F; Odorizzi, G; Aprea, E; Mott, D; Marini, F; Autiero, G; Rotondo, G; Mark, Td
Characterization of strawberry genotypes by PTR-MS spectral fingerprinting
2004-01-01 Mott, Daniela; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E; Marini, F.; Mark, T. D.
Intercorrelazione fra dati sensoriali e strumentali per lo studio del profilo aromatico del Trentingrana
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Mott, D.; Märk, T. D.
Caratterizzazione spettrometrica del grana trentino tramite monitoraggio diretto dello spazio di testa
2005-01-01 Aprea, E; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Marini, F.; Mott, D.; Märk, T. D.
La qualità sensoriale di tre formaggi trentini a crosta lavata
2005-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E; Mott, D.; Calovi, S.
QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry
2005-01-01 Zini, E; Biasioli, F; Gasperi, F; Mott, D; Aprea, E; Mark, Td; Patocchi, A; Gessler, C; Komjanc, M
Comparison of Volatile Flavour Profiles of Kidney Beans and Soybeans by GC-MS and PTR-MS
2005-01-01 van Ruth, Sm; Dings, L; Aprea, E; Odake, S
In Nose Measurements of Diacetyl and Ethyl Butyrate Released from Custard Desserts Varying in Carrageenan Concentration
2006-01-01 Tournier, C; Aprea, E; Guichard, E; van Ruth, S
Interactions between food texture and oral processing affecting the strawberry flavour of custard desserts
2006-01-01 van Ruth, S; Aprea, E; Uriarte, Ar
In vivo monitoring of strawberry flavour release from model custards: Effect of texture and oral processing
2006-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mark, T. D.; van Ruth, S.
Proton Transfer Reaction-mass Spectrometry (PTR-MS) Headspace Analysis for Rapid Detection of Oxidative Alteration of Olive Oil
2006-01-01 Aprea, E; Biasioli, Franco; Sani, Graziano; Cantini, Claudio; Mark Tilmann, D.; Gasperi, Flavia
Correlation of PTR-MS spectral fingerprints with sensory characterisation of flavour and odour profile of "Trentingrana" cheese
2006-01-01 Biasioli, F; Gasperi, F; Aprea, E; Endrizzi, I; Framondino, V; Marini, F; Mott, D; Mark, Td
Characterization of Strawberry Genotypes by PTR-MS Spectral Fingerprinting: A Three Year Study
2006-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E; Marini, F.; Mark, T. D.
Rapid White Truffle Headspace Analysis by Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and Comparison with Solid-phase Microextraction Coupled with Gas Chromatography/Mass Spectrometry
2007-01-01 Aprea, E; Biasioli, F; Carlin, S; Versini, G; Mark, Td; Gasperi, F
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