Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 81 a 100 di 322
Titolo Anno di pubblicazione Autori Unitn File
PTR-TOF-MS Monitoring of an in-vitro and in-vivo Flavour Release in Cereal Bars with Varying Sugar Composition 1-gen-2011 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
PTR-MS measurements and analysis of models for the calculation of Henry's law constants of monosulfides and disulfides 1-gen-2011 Aprea EGasperi Flavia +
Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana 1-gen-2012 E. ApreaL. CappellinF. Gasperi +
Sensory profiling of apple cultivars 1-gen-2012 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaDematte', Maria LuisaCosta, FabrizioGasperi, Flavia +
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with genetic, textural and physicochemical parameters 1-gen-2012 Aprea EFlavia Gasperi +
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physicochemical parameters 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds 1-gen-2012 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaDematte', Maria LuisaGasperi, Flavia +
Dinamiche della tessitura della mela durante la conservazione post-raccolta 1-gen-2012 Costa, FabrizioLonghi, SaraGasperi, Flavia +
Application of PTR-MS to the Fast Characterisation of Volatile Organic Compounds in Cheese = FT L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi 1-gen-2012 Aprea EGasperi F +
La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale 1-gen-2012 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaDemattè, Maria LuisaCosta, FabrizioGasperi, Flavia +
Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality 1-gen-2012 Aprea, EugenioCosta, FabrizioDematte', Maria LuisaEndrizzi, IsabellaGasperi, Flavia +
Approcci di consumer science per la caratterizzazione varietale della mela 1-gen-2012 Endrizzi, IsabellaAprea, EugenioCosta, FabrizioDematte', Maria LuisaGasperi, Flavia +
Breath analysis by Proton Transfer Reaction - Time of Flight - Mass Spectrometry for liver disease diagnostic 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte 1-gen-2012 Endrizzi, IsabellaAprea, EugenioGasperi, Flavia +
In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
PTR-MS as a new tool for fruit metabolomics 1-gen-2012 Aprea, EugenioCosta, FabrizioGasperi, Flavia +
The effect of milk collection and storage conditions on the final quality of Trentingrana cheese: sensory and instrumental evaluation 1-gen-2012 Endrizzi, IsabellaAprea, EugenioFranciosi, ElenaCavazza, AgostinoGasperi, Flavia +
On quantitative determination of volatile organic compound concentrations using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry 1-gen-2012 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
PTR-ToF-MS and data mining methods: a new tool for fruit metabolomics 1-gen-2012 Aprea ECosta FGasperi F +
Mostrati risultati da 81 a 100 di 322
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile