Sfoglia per Autore
Volatiles that encode host-plant quality in the grapevine moth
2011-01-01 Tasin, M; Betta, E; Carlin, S; Gasperi, F; Mattivi, F; Pertot, I
PTR-TOF-MS Monitoring of an in-vitro and in-vivo Flavour Release in Cereal Bars with Varying Sugar Composition
2011-01-01 Heenan, S.; Soukoulis, Christos; Silcock, P.; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia
Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana
2012-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Märk, T. D.; Gasperi, F.
Sensory profiling of apple cultivars
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Dematte', Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with genetic, textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Valentina JL Ting, ; Christos, Soukoulis; Aprea, E; Andrea, Romano; Patrick, Silcock; Phil, Bremer; Luca, Cappellin; Gasperi, Flavia; Franco, Biasioli
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients
2012-01-01 Morisco, F.; Aprea, Eugenio; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Endrizzi, Isabella; Dematte', Maria Luisa; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Dinamiche della tessitura della mela durante la conservazione post-raccolta
2012-01-01 Costa, Fabrizio; Fontanari, Marco; Cappellin, Luca; Tadiello, Alice; Longhi, Sara; Magnago, Pierluigi; Guerra, W.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Application of PTR-MS to the Fast Characterisation of Volatile Organic Compounds in Cheese = FT L'applicazione di una tecnica innovativa di spettrometria di massa per la caratterizzazione rapida della componente volatile dei formaggi
2012-01-01 Fabris, A; Biasioli, F; Granitto, P M; Aprea, E; Cappellin, L; Schuhfried, E; Soukoulis, C; Endrizzi, I; Mark, T D; Gasperi, F
La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Demattè, Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Towards high throughput phenotyping of the multisensory space of apple quality
2012-01-01 Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Cappellin, Luca; Corollaro, Maria Laura; Costa, Fabrizio; Dematte', Maria Luisa; Endrizzi, Isabella; Romano, Andrea; Ting, Valentina; Gasperi, Flavia
Approcci di consumer science per la caratterizzazione varietale della mela
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Bertolini, Anna; Biasioli, Franco; Costa, Fabrizio; Dematte', Maria Luisa; Nardocchi, M.; Gasperi, Flavia
Breath analysis by Proton Transfer Reaction - Time of Flight - Mass Spectrometry for liver disease diagnostic
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, Luca; Lembo, V.; Gasperi, Flavia; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte
2012-01-01 Fabris, Alessandra; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Multivariate modelling of odour profiles and volatile compounds in apples
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
La caratterizzazione varietale della mela attraverso approcci sensoriali
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Bertolini, Anna; Biasioli, Franco; Dematte', Maria Luisa; Nardinocchi, Marina; Gasperi, Flavia
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with textural and physico-chemical parameters
2012-01-01 Ting, Valentina; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Romano, Andrea; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
La combinazione di PTR-TOF-MS e software di recente sviluppo offre uno strumento efficace per lo studio delle differenze inter-individuali tra assaggiatori
2012-01-01 Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Barnabà, M.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile