PTR-TOF-MS Monitoring of an in-vitro and in-vivo Flavour Release in Cereal Bars with Varying Sugar Composition / Heenan, S.; Soukoulis, Christos; Silcock, P.; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia. - (2011), pp. 318-319. (Intervento presentato al convegno XIII Weurman Flavour Research Symposium tenutosi a Zaragoza (Spagna) nel 27-30 settembre 2011).

PTR-TOF-MS Monitoring of an in-vitro and in-vivo Flavour Release in Cereal Bars with Varying Sugar Composition

Aprea, Eugenio;Gasperi, Flavia
2011-01-01

2011
XIII Weurman Flavour Research Symposium
Zaragoza (Spagna)
Academic Press
PTR-TOF-MS Monitoring of an in-vitro and in-vivo Flavour Release in Cereal Bars with Varying Sugar Composition / Heenan, S.; Soukoulis, Christos; Silcock, P.; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia. - (2011), pp. 318-319. (Intervento presentato al convegno XIII Weurman Flavour Research Symposium tenutosi a Zaragoza (Spagna) nel 27-30 settembre 2011).
Heenan, S.; Soukoulis, Christos; Silcock, P.; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia
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