RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
APPLICATION OF HS-SPME-GC-MS TO EVALUATE THE POSSIBLE INFLUENCE OF ALTITUDE ON APPLE FLAVOR
2016-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Charles, Mathilde Clemence; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Application of SPME GC-MS to explore possible differences in free-lactose milks from the market
2018-01-01 Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Gasperi, F.
Assessing panel performances in an incomplete block design dataset from descriptive analysis: a case study on Trentingrana cheese
2020-01-01 Cliceri, D.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Santoro, E.; Ricci, M.; Gasperi, F.
Beyond food neophobia: The link with orthonasal and retronasal olfaction
2020-01-01 Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F.
Breath analysis by Proton Transfer Reaction - Time of Flight - Mass Spectrometry for liver disease diagnostic
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, Luca; Lembo, V.; Gasperi, Flavia; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients
2012-01-01 Morisco, F.; Aprea, Eugenio; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Breath analysis with PTR-TOF-MS
2013-01-01 Aprea, Eugenio
Characterization of extra virgin olive oils by PTR-ToF-MS
2019-01-01 Khomenko, Iuliia; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Cheeses presented as mountain pasture products are always preferred by the consumers
2020-01-01 Endrizzi, I.; Cliceri, D.; Menghi, L.; Aprea, E.; Gasperi, F.
Choice and liking for fat-rich foods: are there gender-related differences?
2018-01-01 Tesini, F.; Gallina Toschi, T.; Bendini, A.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Braghieri, A.; Proserpio, C.; Torri, L.; Miele, A.; Aprea, E.; Mazzaglia, A.; Monteleone, E.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 100
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 100
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 23
- 2011 - 2019 77
Editore
- Società Chimica Italiana 13
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Elsevier 8
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Research and Innovation Centre Fo... 3
- Società chimica italiana 3
- -- 2
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- PTR-ToF-MS 6
- Apple 5
- Composti volatili 5
- PTR-MS 5
- Apples 4
- Aroma 4
- GC-IMS 4
- Nose-space 4
- Proton transfer reaction-mass spe... 4
Lingua
- eng 86
- ita 14
Accesso al fulltext
- no fulltext 54
- reserved 35
- open 11