RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
PTR-ToF-MS and bioprocesses: potential in monitoring VOCs release by eukaryotic microbes
2015-01-01 Capozzi, Vittorio; Makhoul, Salim; Cappellin, Luca; Romano, Andrea; Sapno, G.; Aprea, Eugenio; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia; Scampicchio, M.; Biasioli, Franco
PTR-ToF-MS characterization of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins
2014-01-01 Yener, Sine; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Granitto, P. M.; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia; Navarini, L.; Biasioli, Franco
PTR-ToF-MS FINGERPRINTING OF ITALIAN EVOO
2021-01-01 Aprea, Eugenio; Khomenko, Iuliia; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
PTR-TOF-MS Monitoring of an in-vitro and in-vivo Flavour Release in Cereal Bars with Varying Sugar Composition
2011-01-01 Heenan, S.; Soukoulis, Christos; Silcock, P.; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia
PTR‐ToF‐MS for breath analysis on animal and humans as a noninvasive tool to monitor diseases and diet interactions
2013-01-01 Aprea, Eugenio; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, Luca; Lembo, V.; Gasperi, Flavia; D’Argenio, G; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, Franco
Quantitative determination of selected volatile compounds in extravirgin olive oils from Tuscan olive germoplasm by SPME/GC-MS
2017-01-01 Aprea, Eugenio; Sani, G.; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia; Cantini, C.
Rapid non-invasive quality control of semi-finished products for the food industry by direct injection mass spectrometry headspace analysis: the case of milk powder and anhydrous milk fat
2015-01-01 Makhoul, Salim; Yener, Sine; Khomenko, Iuliia; Capozzi, Vittorio; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Scampicchio, M.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Rapid quality monitoring of UHT lactose free milk by PTR-MS: the effect of storage time and different lactase preparations
2019-01-01 Bottiroli, R.; Pedrotti, M.; Betta, E.; Gasperi, F.; Aprea, E.
Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release
2023-01-01 Menghi, Leonardo; Khomenko, Iuliia; Pedrotti, Michele; Cliceri, Danny; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Sensory and instrumental dynamic methods to investigate perceived quality of Italian Extra Virgin Olive Oils
2022-01-01 Aprea, Eugenio; Cliceri, Danny; Khomenko, Iuliia; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 102
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 86
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 60
- reserved 32
- open 10