RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Individual sensitivity to critical oral sensations and effect on dynamic sensory perception: a case study on extra virgin olive oil
2019-01-01 Cliceri, D.; Aprea, E.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Insect-based Feed for Aquaculture Products: An Investigation of Italian Consumers Level of Consciousness and Acceptance
2022-01-01 Roccatello, R.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dabbou, S.
La percezione del gusto dolce nella mela
2016-01-01 Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Corollaro, M. L.; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Demattè, Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Endrizzi, Isabella; Dematte', Maria Luisa; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Predicting apple sensory properties by instrumental measurements: odour, flavour, texture and colour
2013-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data
2013-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Endrizzi, Isabella; Charles, Mathilde Clemence; Dematte', Maria Luisa; Gasperi, Flavia
Profiling of apple volatile compounds by solid phase microextraction and comprehensive two dimensional gas chromatography with quadrupole mass spectrometry
2015-01-01 Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Real time MS nose space monitoring allows to get insights into biological and behavioral factors affecting the inter-individual variability on flavor release
2023-01-01 Menghi, Leonardo; Khomenko, Iuliia; Pedrotti, Michele; Cliceri, Danny; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Sensory comparison of organically and conventionally produced scab-resistant apples
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Zambanini, Jessica; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Magnago, Pierluigi; Gasperi, Flavia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 45
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 45
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 13
- 2011 - 2019 32
Editore
- Società Italiana di Scienze Senso... 8
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 5
- Società Chimica Italiana 4
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- VEGECONSO 2
- Wageningen Academic Publisher 2
- -- 1
- EFFOST 1
- EFFoST 1
Keyword
- Apple 5
- Apples 4
- Sensory profile 4
- Volatile compounds 4
- Mela 3
- Mele 3
- Multisensory interactions 3
- Profilo sensoriale 3
- Texture 3
- Agricoltura biologica 2
Lingua
- eng 37
- ita 8
Accesso al fulltext
- reserved 22
- no fulltext 18
- open 5