RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Sensory comparison of organically and conventionally produced scab-resistant apples
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Zambanini, Jessica; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Magnago, Pierluigi; Gasperi, Flavia
Sensory profiling of apple cultivars
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Dematte', Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Strumenti innovativi per lo studio delle relazioni tra profili aromatici dei formaggi e fattori legati all’animale e alla gestione aziendale
2014-01-01 Aprea, Eugenio; Bergamaschi, Matteo; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Cappellin, Luca; Romano, Andrea; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, Flavia
Supercritical carbon dioxide pasteurization of coconut water, a sport drink with a high vitaminic and nutritional content
2013-01-01 Cappelletti, M.; Ferrentino, Giovanna; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S.
Sweeter with less sugar: the case of apples and apple juices from FEM apple collection
2019-01-01 Aprea, Eugenio; Lentini, Miriam; Cliceri, Danny; Menghi, Leonardo; Betta, Emanuela; Zambanini, Jessica; Endrizzi, Isabella; Magnago, Pierluigi; Moser, Claudio; Gasperi, Flavia
Temporal dominance of sensations: a new tool to grasp multisensory interactions
2016-01-01 Charles, M. C.; Romano, A.; Yener, S.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
The effect of animal functional traits on volatile organic compound profile of model cheeses obtained from milk of individual cows
2013-01-01 Bergamaschi, Matteo; Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, Flavia
The multisensory dynamic experience that takes place when eating an apple
2015-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Zambanini, Jessica; Betta, Emanuela; Gasperi, Flavia
The multisensory perception of sweetness in apple
2017-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Charles, M. C.; Corollaro, M. L.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.
The sensory quality control system of Trentingrana cheese: A synergy between production and research
2020-01-01 Santoro, E.; Menghi, L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Cliceri, D.; Betta, E.; Gasperi, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 102
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 102
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 16
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 86
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 60
- reserved 32
- open 10