Spilimbergo, Sara
Spilimbergo, Sara
Mostra
records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Dense phase CO2 (DPCD) for microbial decontamination of food
2012-01-01 Balaban, Murat Omer; Ferrentino, Giovanna; Spilimbergo, Sara
Effetto della stabilizzazione con CO2 e N2O ad alta pressione sulla qualità del succo di mela
2008-01-01 Gasperi, F.; Aprea, E.; Carlin, S.; Endrizzi, I.; Larcher, R.; Pirretti, G.; Spilimbergo, Sara; Vrhovse, U.
Food Pasteurization and sterilization with high pressure
2006-01-01 Bertucco, Alberto; Spilimbergo, Sara
Low-temperature sterilization for biomedical applications
2010-01-01 C., Cinquemani; Spilimbergo, Sara; E., Schollberger
Sterilization of fruit juice by high pressure CO2
2003-01-01 T., Parton; E., Rocchi; Spilimbergo, Sara; N., Elvassore; A., Bertucco
Supercritical fluid pasteurisation
2010-01-01 Spilimbergo, Sara; C., Cinquemani; Contrini, Claudia
Supercritical Fluid Pasteurization and Food Safety
2011-01-01 Spilimbergo, Sara; Matthews, Michael Antony; Cinquemani, Claudio
Thermodynamics of solutions of CO2 with effects of pressure and temperature
2012-01-01 Spilimbergo, Sara; I., Kikic
Treating micro-organism with high pressure
2001-01-01 Bertucco, Alberto; Spilimbergo, Sara