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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes
2012-01-01 Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Predicting apple sensory properties by instrumental measurements: odour, flavour, texture and colour
2013-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data
2013-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Endrizzi, Isabella; Charles, Mathilde Clemence; Dematte', Maria Luisa; Gasperi, Flavia
Prediction of anise flavour in apple from GC-MS and PTR-MS volatile profiling
2015-01-01 Khomenko, Iuliia; Cappellin, Luca; Charles, Mathilde Clemence; Marini, F.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
Predizione della freschezza dei vegetali percepita dai consumatori mediante analisi sensoriale e strumentale
2024-01-01 Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Profiling of apple volatile compounds by solid phase microextraction and comprehensive two dimensional gas chromatography with quadrupole mass spectrometry
2015-01-01 Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometry to determine changes in flavor compounds during Lagrein red wine maturation in wooden and stainless steel vessels
2011-01-01 Silcock, P.; Soukoulis, Christos; Heenan, S.; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia
Proton-Transfer-Reaction Mass Spectrometry for the study of the aromatic potential of bakery starter strains
2013-01-01 Makhoul, Salim; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Spano, G.; Capozzi, V.; Benozzi, Elisabetta; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; El Nakat, H.; Biasioli, Franco
PTR-MS as a new tool for fruit metabolomics
2012-01-01 Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Granitto, P.; Romano, Andrea; Costa, Fabrizio; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
PTR-QUAD-MS and PTR-ToF-MS in food science and technology
2011-01-01 Biasioli, Franco; Cappellin, Luca; Soukoulis, Christos; Aprea, Eugenio; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia
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