Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes / Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco. - (2012), p. P10.50. (Intervento presentato al convegno A sense of inspiration: 5th European conference on Sensory and consumer research tenutosi a Bern, Switzerland nel 9-12 September 2012).

Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes

Aprea, Eugenio;Gasperi, Flavia;
2012-01-01

2012
A sense of inspiration: 5th European conference on Sensory and consumer research: Bern, Switzerland, 9-12 September 2012
Bern, Switzerland
European conference on Sensory and consumer research
Poking my nose into your cup: Proton-Transfer-Reaction Mass-Spectrometry provides new information on how coffee tastes / Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco. - (2012), p. P10.50. (Intervento presentato al convegno A sense of inspiration: 5th European conference on Sensory and consumer research tenutosi a Bern, Switzerland nel 9-12 September 2012).
Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Aprea, Eugenio; Navarini, L.; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11572/262977
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact