RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
L’accoppiamento di due metodi dinamici per lo studio della percezione del flavour del caffè
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Romano, Andrea; Yener, Sine; Barnabà, M.; Navarini, L.; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Monitoring volatile compound release in coffee With PTR-TOF-MS: from single bean roasting to brewed coffee
2015-01-01 Yener, Sine; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Granitto, P. M.; Gasperi, Flavia; Luciano, N.; Märk, T. D.; Biasioli, Franco
Monovariety olive oils from Tuscany: chemical and sensory profiling
2011-01-01 Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Cantini, C.; Sani, G.; Migliorini, M.; Mazzanti, L.; Soukoulis, Christos; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia
Multivariate modelling of odour profiles and volatile compounds in apples
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Non thermal pasteurization of foodstuff by dense gases: experimental data, sensorial analysis
2006-01-01 Spilimbergo, Sara; A., Bertucco; G., Bertoloni; Gasperi, Flavia; D., Mantoan
Nose-space analysis of olive oil by PTR-ToF-MS
2017-01-01 Khomenko, Iuliia; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Nosespace analysis by PTR-ToF-MS for the extravirgin olive oil characterization
2018-01-01 Khomenko, I.; Aprea, E.; Gasperi, F.
NOVEL SENSORY AND INSTRUMENTAL TOOLS TO GRASP THE FLAVOUR OF ITALIAN EXTRA VIRGIN OLIVE OILS
2021-01-01 Aprea, Eugenio; Khomenko, Iuliia; Cliceri, Danny; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Odour profiling of apple cultivars and correlation with volatile compounds
2012-01-01 Aprea, Eugenio; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Endrizzi, Isabella; Dematte', Maria Luisa; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2017-01-01 Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 103
- 04 Convegni (Proceedings)::04.2 A... 103
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 17
- 2010 - 2019 85
- 2006 - 2009 1
Editore
- -- 11
- Società Italiana di Scienze Senso... 11
- Società Chimica Italiana 10
- Elsevier 7
- Pangborn Sensory Science Symposium 7
- Fondazione Edmund Mach 4
- Società chimica italiana 3
- 5th European conference on Sensor... 2
- 6th Rosaceous Genomics Conference 2
- International conference on food ... 2
Rivista
- CHEMICAL SENSES 1
- GUT 1
- YEAST 1
Keyword
- Volatile compounds 7
- Apple 6
- Apples 6
- Sensory profile 6
- Composti volatili 5
- Temporal Dominance of Sensations ... 5
- Coffee 4
- Flavour 4
- Mele 4
- Nose-space 4
Lingua
- eng 87
- ita 17
Accesso al fulltext
- no fulltext 61
- reserved 32
- open 10