Guzzon, Raffaele

Guzzon, Raffaele  

Centro Agricoltura Alimenti Ambiente-C3A  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.021 secondi).
Titolo Anno di pubblicazione Autori Unitn File
Biological acidification of “Vino Santo di Gambellara” by mixed fermentation of L. thermotolerans and S. cerevisiae. Role of nitrogen in the evolution of fermentation and aroma profile 1-gen-2023 Gallo, AdelaideGuzzon, RaffaelePaolini, MauroNardin, TizianaMalacarne, MarioRoman, Tomas +
Drosophila suzukii (Diptera: Drosophilidae) Contributes to the Development of Sour Rot in Grape 1-gen-2017 Ioriatti, ClaudioGuzzon, RaffaeleAnfora, GianfrancoGhidoni, FrancaMazzoni, Valerio +
Immobilization of Yeast and Bacteria Cells in Alginate Microbeads Coated with Silica Membranes: Procedures, Physico-chemical Features and Bioactivity 1-gen-2008 Callone, EmanuelaCampostrini, RenzoCarturan, GiovanniCavazza, AgostinoGuzzon, Raffaele
Liquid Baits with Oenococcus oeni Increase Captures of Drosophila suzukii 1-gen-2021 Guzzon, RaffaeleMazzoni, ValerioAnfora, Gianfranco +
Selection of Lactic Acid Bacteria Species and Strains for Efficient Trapping of Drosophila suzukii 1-gen-2021 Guzzon, RaffaeleAnfora, Gianfranco +
Silicification of wood adopted for barrel production using pure silicon alkoxides in gas phase to avoid microbial colonisation 1-gen-2015 Guzzon R.Bertoldi, DanielaCallone E.Nicolini G.Larcher R. +
The co-inoculation ratio of Hanseniaspora vineae-to-Saccharomyces cerevisiae correlates with aroma metabolic features in wine 1-gen-2024 Gallo, AdelaideRoman, TomasPaolini, MauroCappello, NicolaGuzzon, RaffaeleLarcher, Roberto +
The effect of stopping alcoholic fermentation on the variability of H, C and O stable isotope ratios of ethanol 1-gen-2014 Guzzon, RaffaeleLarcher, RobertoCamin, Federica +
Uso di cultura attiva di batteri lattici per la preparazione di composto per catturare al fine di controllare la drosophila suzukii e relativo composto 1-gen-2014 Anfora, GianfrancoGuzzon, RaffaeleIoriatti, Claudio +
Zucchero d'uva cristallino: due anni di sperimentazione 1-gen-2018 Guzzon, RaffaeleMattivi, Fulvio +