Sfoglia per Autore
Sulfides: Chemical ionization induced fragmentation studied with Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry and density functional calculations
2013-01-01 Schuhfried, E.; Probst, M.; Limtrakul, J.; Wannakao, S.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Mark, T. D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Advances in analysis of instrumental food sensory quality data
2013-01-01 Bevilacqua, M; Marini, F; Biasioli, F; Gasperi, F
The sound of chewing and its influence on apple preference drivers
2013-01-01 Dematte', Maria Luisa; Pojer, Nicola; Endrizzi, Isabella; Corollaro, Maria Laura; Betta, Emanuela; Aprea, Eugenio; Charles, Mathilde Clemence; Biasioli, Franco; Zampini, M.; Gasperi, Flavia
Rapid "breath-print" of liver cirrhosis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry
2013-01-01 Lembo, V.; Aprea, Eugenio; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco; Morisco, F.; Caporaso, N.
Online analysis of breath by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients
2013-01-01 Lembo, V.; Aprea, Eugenio; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Loperto, I.; Cappellin, Luca; Gasperi, Flavia; Biasioli, Franco; Morisco, F.; Caporaso, N.
Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS
2013-01-01 Sánchez del Pulgar, J; Soukoulis, ; Carrapiso, Ai; Cappellin, L; Granitto, P; Aprea, E; Romano, A; Gasperi, F; Biasioli, F
Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study
2013-01-01 Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Corollaro, Maria Laura; Dematte', Maria Luisa; Penasa, M.; Bittante, G.; Gasperi, Flavia
Volatile secondary metabolites from organic apples by HS-SPME in combination with comprehensive two-dimensional GC-MS
2014-01-01 Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Charles, Mathilde Clemence; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia; Sebastiani, E.; Villanelli, F.; Stani, G.; Calamai, L.
Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes
2014-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Dematte', Maria Luisa; Charles, Mathilde Clemence; Costa, Fabrizio; Magnago, Pierluigi; Biasioli, Franco; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, Flavia
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. Anidride carbonica supercritica
2014-01-01 De Marchi, Fabrizio; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; M., Charles; E., Betta; M. L., Corollaro; Cappelletti, Martina; Ferrentino, Giovanna; Spilimbergo, Sara; Gasperi, Flavia
Sensory comparison of organically and conventionally produced scab-resistant apples
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Zambanini, Jessica; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Magnago, Pierluigi; Gasperi, Flavia
Confronto tra panel: validazione di un metodo per il profilo sensoriale delle mele
2014-01-01 Lozano, L.; Charles, Mathilde Clemence; Guerra, W.; Gasperi, Flavia
Tracing coffee origin by PTR-ToF-MS
2014-01-01 Yener, Sine; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Granitto, P. M.; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia; Navarini, L.; Biasioli, Franco
Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura
2014-01-01 Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Zambanini, Jessica; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Magnago, Pierluigi; Gasperi, Flavia
Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability
2014-01-01 Endrizzi, Isabella; Charles, Mathilde Clemence; Corollaro, Maria Laura; Dematte', Maria Luisa; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia
Strumenti innovativi per lo studio delle relazioni tra profili aromatici dei formaggi e fattori legati all’animale e alla gestione aziendale
2014-01-01 Aprea, Eugenio; Bergamaschi, Matteo; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Cappellin, Luca; Romano, Andrea; Cipolat Gotet, C.; Cecchinato, A.; Bittante, G.; Gasperi, Flavia
PTR-ToF-MS characterization of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins
2014-01-01 Yener, Sine; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Granitto, P. M.; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia; Navarini, L.; Biasioli, Franco
A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation
2014-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Betta, Emanuela; Dematte', Maria Luisa; Charles, Mathilde Clemence; Bergamaschi, Matteo; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, Flavia
Interpretation, validation and segmentation of preference mapping models
2014-01-01 Endrizzi, Isabella; Gasperi, Flavia; Rødbotten, M.; Næs, T.
An overview of sensory quality of apple fruit
2014-01-01 Corollaro, Maria Laura; Gasperi, Flavia; Corelli Grappadelli, L.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile