Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 141 a 160 di 322
Titolo Anno di pubblicazione Autori Unitn File
Sulfides: Chemical ionization induced fragmentation studied with Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry and density functional calculations 1-gen-2013 Aprea E.Gasperi F. +
Advances in analysis of instrumental food sensory quality data 1-gen-2013 Gasperi, F +
The sound of chewing and its influence on apple preference drivers 1-gen-2013 Dematte', Maria LuisaEndrizzi, IsabellaAprea, EugenioGasperi, Flavia +
Rapid "breath-print" of liver cirrhosis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry 1-gen-2013 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
Online analysis of breath by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients 1-gen-2013 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS 1-gen-2013 Aprea EGasperi F +
Implementing sensory analysis principles in the quality control of Pdo products: a critical evaluation of a real world case study 1-gen-2013 Endrizzi, IsabellaAprea, EugenioDematte', Maria LuisaGasperi, Flavia +
Volatile secondary metabolites from organic apples by HS-SPME in combination with comprehensive two-dimensional GC-MS 1-gen-2014 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaGasperi, Flavia +
Application of a new sensory-instrumental tool for the evaluation of promising apple genotypes 1-gen-2014 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaDematte', Maria LuisaCosta, FabrizioGasperi, Flavia +
Effetto della pastorizzazione sulle proprietà sensoriali e sui composti volatili dell'acqua di cocco (Cocos nucifera L.): trattamento termico vs. Anidride carbonica supercritica 1-gen-2014 De Marchi, FabrizioAprea, EugenioEndrizzi, IsabellaCappelletti, MartinaFerrentino, GiovannaSpilimbergo, SaraGasperi, Flavia +
Sensory comparison of organically and conventionally produced scab-resistant apples 1-gen-2014 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaGasperi, Flavia +
Confronto tra panel: validazione di un metodo per il profilo sensoriale delle mele 1-gen-2014 Gasperi, Flavia +
Tracing coffee origin by PTR-ToF-MS 1-gen-2014 Gasperi, Flavia +
Coltivazione biologica o integrata: confronto sensoriale di varietà di mela resistenti alla ticchiolatura 1-gen-2014 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaGasperi, Flavia +
Effects of sensory characteristics and health information on fresh unprocessed products: conjoint studies on apple acceptability 1-gen-2014 Endrizzi, IsabellaDematte', Maria LuisaAprea, EugenioGasperi, Flavia +
Strumenti innovativi per lo studio delle relazioni tra profili aromatici dei formaggi e fattori legati all’animale e alla gestione aziendale 1-gen-2014 Aprea, EugenioGasperi, Flavia +
PTR-ToF-MS characterization of roasted coffees (C. arabica) from different geographic origins 1-gen-2014 Gasperi, Flavia +
A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation 1-gen-2014 Aprea, EugenioEndrizzi, IsabellaDematte', Maria LuisaCosta, FabrizioGasperi, Flavia +
Interpretation, validation and segmentation of preference mapping models 1-gen-2014 Endrizzi, IsabellaGasperi, Flavia +
An overview of sensory quality of apple fruit 1-gen-2014 Gasperi, Flavia +
Mostrati risultati da 141 a 160 di 322
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile