Comparative study of supercritical CO₂, hot air and freeze-drying techniques on shrimp quality attributes / Khoobbakht, Faezeh; Santoro, Elena; Gasperi, Flavia; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Zulli, Riccardo; Guidi, Margherita; Aprea, Eugenio. - (2025), pp. 136-136. ( CHIMALI 2025 Milano 9-11 Luglio 2025).

Comparative study of supercritical CO₂, hot air and freeze-drying techniques on shrimp quality attributes

Faezeh Khoobbakht;Elena Santoro;Flavia Gasperi;Sara Spilimbergo;Alessandro Zambon;Eugenio Aprea
2025-01-01

2025
XIV CONGRESSO NAZIONALE DI CHIMICA DEGLI ALIMENTI
Milano
Società Chimica Italiana
Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti
Comparative study of supercritical CO₂, hot air and freeze-drying techniques on shrimp quality attributes / Khoobbakht, Faezeh; Santoro, Elena; Gasperi, Flavia; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Zulli, Riccardo; Guidi, Margherita; Aprea, Eugenio. - (2025), pp. 136-136. ( CHIMALI 2025 Milano 9-11 Luglio 2025).
Khoobbakht, Faezeh; Santoro, Elena; Gasperi, Flavia; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Zulli, Riccardo; Guidi, Margherita; Aprea, Eugenio...espandi
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