Exploring the impact of roasting conditions on hazelnut quality by GC-IMS and sensory analysis / Mazzucotelli, Maria; Khomenko, Iuliia; Franceschi, Pietro; Betta, Emanuela; Gabetti, Elena; Falchero, Luca; Cavallero, Andrea; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco. - (2024), pp. 170-170. (Intervento presentato al convegno 8th MS Food Day tenutosi a Torre Canne (BR, Italy) nel 16-18 October 2024).

Exploring the impact of roasting conditions on hazelnut quality by GC-IMS and sensory analysis

Maria Mazzucotelli
;
Pietro Franceschi;Emanuela Betta;Eugenio Aprea;
2024-01-01

2024
Book of abstract of 8th MS Food Day
Torre Canne (BR, Italy)
Società Chimica Italiana
9788894952193
Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti
Settore CHEM-07/B - Chimica degli alimenti
Exploring the impact of roasting conditions on hazelnut quality by GC-IMS and sensory analysis / Mazzucotelli, Maria; Khomenko, Iuliia; Franceschi, Pietro; Betta, Emanuela; Gabetti, Elena; Falchero, Luca; Cavallero, Andrea; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco. - (2024), pp. 170-170. (Intervento presentato al convegno 8th MS Food Day tenutosi a Torre Canne (BR, Italy) nel 16-18 October 2024).
Mazzucotelli, Maria; Khomenko, Iuliia; Franceschi, Pietro; Betta, Emanuela; Gabetti, Elena; Falchero, Luca; Cavallero, Andrea; Aprea, Eugenio; Biasiol...espandi
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