Measurement of high - pressure carbon dioxide solubility in orange juice, apple juice and model liquid solutions / T. F., Calix; Ferrentino, Giovanna; M. O., Balaban. - In: JOURNAL OF FOOD SCIENCE. - ISSN 0022-1147. - 73:9(2008), pp. E439-E445. [10.1111/j.1750-3841.2008.00945.x]
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Titolo: | Measurement of high - pressure carbon dioxide solubility in orange juice, apple juice and model liquid solutions | |
Autori: | T. F., Calix; Ferrentino, Giovanna; M. O., Balaban | |
Autori Unitn: | ||
Titolo del periodico: | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | |
Anno di pubblicazione: | 2008 | |
Numero e parte del fascicolo: | 9 | |
Codice identificativo Pubmed: | 19021799 | |
Digital Object Identifier (DOI): | http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2008.00945.x | |
Handle: | http://hdl.handle.net/11572/99390 | |
Appare nelle tipologie: | 03.1 Articolo su rivista (Journal article) |
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