Sfoglia per Autore
Analisi di sostanze aromatiche limitate dalla normativa CEE 88/388 (legge 24/1/92)
1992-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio
High-performance liquid chromatography of okadaic acid and free fatty acids in mussels
1992-01-01 Zonta, Fabio; B., Stancher; P., Bogoni; Masotti, Paola
Vitamine nel formaggio Montasio: osservazioni merceologiche
1992-01-01 Zonta, Fabio; P., Bogoni; Masotti, Paola; C., Calzolari
EEC restricted flavouring compounds. HPLC methods with fluorometric and spectrophotometric detection for the analysis of thujone in alcoholic beverages
1993-01-01 Zonta, Fabio; Masotti, Paola; P., Bogoni
Rifiuti speciali industriali: produzione e capacitÓ di smaltimento nella Regione Friuli-Venezia Giulia
1994-01-01 Zonta, Fabio; F., Bazzo
Analisi mediante HPLC di aloine nell'aloe ed in prodotti vari
1994-01-01 Zonta, Fabio; Masotti, Paola; P., Bogoni
HPLC profiles of aloe constituents and analysis of aloin in beverages, with reference to the EEC regulation of flavouring substancies
1995-01-01 Zonta, Fabio; P., Bogoni; Masotti, Paola; G., Micali
Prodotti di degradazione ed altri markers caratteristici dell'aloe nelle bevande alcoliche aromatizzate (fernet)
1996-01-01 P., Bogoni; Masotti, Paola; Zonta, Fabio
HPLC analysis of fresh and aged Aloe solutions
1997-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio; P., Bogoni
Appunti di Merceologia
1997-01-01 Zonta, Fabio
Ravvicinamento delle legislazioni degli stati dell'Unione Europea e qualità dei prodotti alimentari
1998-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio
Contenuto di beta-asarone, safrolo e isosafrolo in alcune bevande alcoliche
1998-01-01 D., Saccu'; P., Bogoni; Masotti, Paola; Zonta, Fabio
Europe and environmental management systems: some observations on the EMAS system
1999-01-01 P., Bogoni; D., Saccu'; Masotti, Paola; Zonta, Fabio
Genetically modified organisms (GMOs): crop production and food quality
1999-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio; P., Bogoni; D., Saccu'
Food irradiation: an update of legal and analytical aspects
1999-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio
La rintracciabilità: un nuovo indicatore di qualità degli alimenti
2000-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio
Economia e tecnologia delle fonti di energia
2001-01-01 Zonta, Fabio; Masotti, Paola
The latest European Union Directive on genetically modified organisms. A food policy mediating between public concerns and industry interests
2002-01-01 Masotti, Paola; Zonta, Fabio
Inquinamento atmosferico e cicli ambientali
2003-01-01 Zonta, Fabio; Masotti, Paola
A novel class of selective CK2 inhibitors targeting its open hinge conformation
2020-01-01 Dalle Vedove, A.; Zonta, F.; Zanforlin, E.; Demitri, N.; Ribaudo, G.; Cazzanelli, G.; Ongaro, A.; Sarno, S.; Zagotto, G.; Battistutta, R.; Ruzzene, M.; Lolli, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile