Mathematical modelling of yeast inactivation of freshly squeezed apple juice under high-pressure carbon dioxide / Mantoan, Denise; Spilimbergo, Sara. - In: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION. - ISSN 1040-8398. - STAMPA. - 2011/51:1(2011), pp. 91-97. [10.1080/10408390903044818]
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Titolo: | Mathematical modelling of yeast inactivation of freshly squeezed apple juice under high-pressure carbon dioxide | |
Autori: | Mantoan, Denise; Spilimbergo, Sara | |
Autori Unitn: | ||
Titolo del periodico: | CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION | |
Anno di pubblicazione: | 2011 | |
Numero e parte del fascicolo: | 1 | |
Codice identificativo WOS: | WOS:000286825500007 | |
Digital Object Identifier (DOI): | http://dx.doi.org/10.1080/10408390903044818 | |
Handle: | http://hdl.handle.net/11572/86742 | |
Appare nelle tipologie: | 03.1 Articolo su rivista (Journal article) |
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