Monitoring endogenous flavor compounds formation in fermented milks by PTR-ToF-MS: modeling of fermentation processes and study of matrix impact / Soukoulis, Christos; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia. - (2011), pp. 125-128. (Intervento presentato al convegno 5th International conference on proton transfer reaction mass spectrometry and its applications tenutosi a Obergurgl (Austria) nel January 26th-February 2nd 2011).

Monitoring endogenous flavor compounds formation in fermented milks by PTR-ToF-MS: modeling of fermentation processes and study of matrix impact

Aprea, Eugenio;Gasperi, Flavia
2011-01-01

2011
Hansel, A.; Dunkl, J. ( editors ) 5th International conference on proton transfer reaction mass spectrometry and its applications
AUT
University Press
978-3-902719-88-1
Soukoulis, Christos; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia
Monitoring endogenous flavor compounds formation in fermented milks by PTR-ToF-MS: modeling of fermentation processes and study of matrix impact / Soukoulis, Christos; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Cappellin, Luca; Märk, T. D.; Gasperi, Flavia. - (2011), pp. 125-128. (Intervento presentato al convegno 5th International conference on proton transfer reaction mass spectrometry and its applications tenutosi a Obergurgl (Austria) nel January 26th-February 2nd 2011).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11572/253510
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact