Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception / Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.. - (2019). (Intervento presentato al convegno 13th Pangborn Sensory Science Symposium: Engage with the Future tenutosi a Edinburgh, UK nel 28 July - 1 August 2019).

Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception

Cliceri, D.;Aprea, E.;Gasperi, F.
2019-01-01

2019
13th Pangborn Sensory Science Symposium: Engage with the Future
Edinburgh, UK
Pangborn Sensory Science Symposium
Understanding extra virgin olive oil flavour: nose-space analysis by PTR-ToF-MS and relation with dynamic sensory perception / Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.. - (2019). (Intervento presentato al convegno 13th Pangborn Sensory Science Symposium: Engage with the Future tenutosi a Edinburgh, UK nel 28 July - 1 August 2019).
Cliceri, D.; Khomenko, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11572/263993
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact