RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Dynamics of flavor perception: combining sensory methods and direct injection mass spectrometry
2014-01-01 Yener, Sine; Charles, Mathilde Clemence; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Benozzi, Elisabetta; Miori, Sofia; Biasoli, F.; Maerk, T. D.; Navarini, L.; Gasperi, Flavia
Effetto del congelamento sulla qualità sensoriale del latte delattosato: indagine preliminare per studi sul processo produttivo e la shelf life
2018-01-01 Bottiroli, R.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Menghi, L.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Manghi, P.
Il controllo della qualità sensoriale del Trentingrana: una sinergia tra mondo produttivo e ricerca
2018-01-01 Menghi, L.; Aprea, E.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Zambanini, J.; Gasperi, F.; Goss, A.; Merz, A.
In-vitro and in-vivo flavour release from intact and fresh-cut apple in relation with genetic, textural and physicochemical parameters
2012-01-01 Valentina JL Ting, ; Christos, Soukoulis; Aprea, E; Andrea, Romano; Patrick, Silcock; Phil, Bremer; Luca, Cappellin; Gasperi, Flavia; Franco, Biasioli
Influence of different climatic conditions on the sensory quality of apples
2014-01-01 Corollaro, Maria Laura; Charles, Mathilde Clemence; Manfrini, L.; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Zanella, A.; Corelli Grapadelli, L.; Gasperi, Flavia
Inter-individual variability in extra-virgin olive oil perception: The role of critical oral sensations and aroma release
2020-01-01 Aprea, E.; Cliceri, D.; Khomenko, I.; Menghi, L.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Italian consumer segmentation according to sensory and hedonic responses on real foods
2018-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Spinelli, S.; Pagliarini, E.; Laureati, M.; Torri, L.; Bendini, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Predieri, S.
Meat quality and sensory attributes of meat produced from broilers fed different inclusions percentages of processed former foodstuff based on bakery by-products
2023-01-01 Srikanthithasan, K; Dabbou, S; Roccatello, R; Gasperi, F; Gariglio, M; Fiorilla, E; Diaz Vicuna, E; Giorgino, A; Castrica, M; Miraglia, D; Schiavone, A; Forte, C
Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices
2006-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, Isabella; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, Sara
The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS
2011-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P. M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T. D.; Gasperi, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04 Convegni (Proceedings) 10
- 04 Convegni (Proceedings)::04.3 P... 10
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 2
- 2010 - 2019 7
- 2006 - 2009 1
Editore
- Elsevier 1
- Eurosense 1
- Innsbruck University Press 1
Keyword
- Apples 1
- Climatic conditions 1
- Condizioni climatiche 1
- flavour release 1
- Liking 1
- Malus x domestica Borkh 1
- Mele 1
- nose-space analysis 1
- Profile 1
- Profilo 1
Lingua
- eng 8
- ita 2
Accesso al fulltext
- no fulltext 5
- reserved 4
- open 1