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La valutazione sensoriale degli alimenti: l'esperienza dell'Istituto Agrario di S. Michele a/Adige 1-gen-2002 Flavia GasperiAprea E +
Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear discriminant analysis: a case study 1-gen-2003 Gasperi FAprea E +
I formaggi di malga: la parola ai consumatori 1-gen-2003 Flavia GasperiAprea EIsabella Endrizzi +
Fingerprinting mass spectrometry by PTR-MS: heat treatment vs. pressure treatment of red orange juice - a case study 1-gen-2003 Gasperi FAprea E +
identification of QTLs related to volatile organic compounds in apple based on proton transfer reaction mass spectroscopy data 1-gen-2004 F. GasperiAprea E +
PTR-MS monitoring of odour emissions from composting plants 1-gen-2004 Gasperi FAprea E +
Applicabilità del PTR-MS al controllo degli odori negli impianti per il trattamento dei rifiuti 1-gen-2004 Flavia GasperiAPREA E +
Characterization of strawberry genotypes by PTR-MS spectral fingerprinting 1-gen-2004 Mott, DanielaGasperi F.Aprea E +
La qualità sensoriale di tre formaggi trentini a crosta lavata 1-gen-2005 Gasperi F.Aprea E +
Caratterizzazione spettrometrica del grana trentino tramite monitoraggio diretto dello spazio di testa 1-gen-2005 Aprea EGasperi F. +
QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry 1-gen-2005 Gasperi FAprea E +
Intercorrelazione fra dati sensoriali e strumentali per lo studio del profilo aromatico del Trentingrana 1-gen-2005 Gasperi F.Aprea EEndrizzi I.Mott D. +
Comparison of Volatile Flavour Profiles of Kidney Beans and Soybeans by GC-MS and PTR-MS 1-gen-2005 Aprea E +
In Nose Measurements of Diacetyl and Ethyl Butyrate Released from Custard Desserts Varying in Carrageenan Concentration 1-gen-2006 Aprea E +
In vivo monitoring of strawberry flavour release from model custards: Effect of texture and oral processing 1-gen-2006 Aprea E.Gasperi F. +
Characterization of Strawberry Genotypes by PTR-MS Spectral Fingerprinting: A Three Year Study 1-gen-2006 Gasperi F.Aprea E +
Proton Transfer Reaction-mass Spectrometry (PTR-MS) Headspace Analysis for Rapid Detection of Oxidative Alteration of Olive Oil 1-gen-2006 Aprea EGasperi Flavia +
Correlation of PTR-MS spectral fingerprints with sensory characterisation of flavour and odour profile of "Trentingrana" cheese 1-gen-2006 Gasperi FAprea EEndrizzi I +
Interactions between food texture and oral processing affecting the strawberry flavour of custard desserts 1-gen-2006 Aprea E +
Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques 1-gen-2007 Aprea EGasperi Flavia +
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