Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Does milk treatment before cheesemaking affect microbial and chemical traits of ripened cheese? Grana Trentino as a case study
2012-01-01 Franciosi, E.; Gardini, F.; Monfredini, L.; Tabanelli, G.; Fabris, A.; Endrizzi, I.; Poznanski, E.; Gasperi, F.; Cavazza, A.
The effect of milk collection and storage conditions on the final quality of Trentingrana cheese: sensory and instrumental evaluation
2012-01-01 Endrizzi, Isabella; Fabris, Alessandra; Biasioli, Franco; Aprea, Eugenio; Franciosi, Elena; Poznanski, E.; Cavazza, Agostino; Gasperi, Flavia
Applying novel approaches for GC × GC-TOF-MS data cleaning and trends clustering in VOCs time-series analysis
2018-01-01 Narduzzi, Luca; Franciosi, Elena; Carlin, Silvia; Tuohy, Kieran; Beretta, Alberto; Pedrotti, Franco; Mattivi, Fulvio
Microbial community dynamics in phyto-thermotherapy baths viewed through next generation sequencing and metabolomics approach
2020-01-01 Franciosi, Elena; Narduzzi, Luca; Paradiso, Antonella; Carlin, Silvia; Tuohy, Kieran; Beretta, Alberto; Mattivi, Fulvio
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile