Sfoglia per Autore
I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, Flavia; Franco, Biasioli; Sara, Fasoli; Valeria, Framondino; Aprea, E; Daniela, Mott; Endrizzi, Isabella; Marco, Vettori; Angelo, Pecile; Gabriele, Stoppa
Intercorrelazione fra dati sensoriali e strumentali per lo studio del profilo aromatico del Trentingrana
2005-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Mott, D.; Märk, T. D.
Supercritical pasteurisation: sensory diversity between fresh and treated apple juices
2006-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Ciaghi, R.; Dalser, A.; Endrizzi, Isabella; Gallerani, G.; Mantoan, D.; Spilimbergo, Sara
La percezione del bosco da parte degli abitanti della città di Trento
2006-01-01 Maino, Federica; Endrizzi, Isabella; A., Martinelli; Cantiani, Maria
Correlation of PTR-MS spectral fingerprints with sensory characterisation of flavour and odour profile of "Trentingrana" cheese
2006-01-01 Biasioli, F; Gasperi, F; Aprea, E; Endrizzi, I; Framondino, V; Marini, F; Mott, D; Mark, Td
Supercritical Pasteurization: microbiological and sensory diversities between fresh and treated apple juice
2008-01-01 Spilimbergo, Sara; Mantoan, D.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Endrizzi, Isabella; Pirretti, G.
Discriminant models based on sensory evaluations: Single assessors versus panel average
2008-01-01 Granitto, P. M.; Biasioli, F.; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Determination of the aromatic fraction in raspberry.= FT Determinazione della frazione aromatica nel lampone
2009-01-01 Carlin, S.; Aprea, E; Endrizzi, I.; Gasperi, F.
Effects of supercritical CO2 and N2O pasteurisation on the quality of fresh apple juice
2009-01-01 Gasperi, Flavia; Aprea, E; Biasioli, Franco; Carlin, Silvia; Endrizzi, Isabella; Pirretti, Giuseppe; Spilimbergo, Sara
Uso combinato della SPME/GC-MS e del PRT-MS per l'analisi dei composti volatili nel lampone
2010-01-01 Carlin, Silvia; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Endrizzi, Isabella; Gasperi, Flavia
Two-step procedure for classifying consumers in a L-structured data context
2010-01-01 Endrizzi, Isabella; Gasperi, Flavia; Calo, D. G.; Vigneau, E.
PTR-TOF-MS and data-mining methods for rapid characterisation of agro-industrial samples: influence of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese
2010-01-01 Fabris, Alessandra; Biasioli, Franco; Granitto Pablo, M.; Aprea, E; Cappellin, Luca; Schuhfried, Erna; Soukoulis, Christos; Maerk Tilmann, D.; Gasperi, Flavia; Endrizzi, Isabella
A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling
2011-01-01 Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Biasioli, Franco; Costa, Fabrizio; Gasperi, Flavia
The effect of milk storage conditions on the volatile compounds profile of Trentingrana cheese: headspace analysis by PTR-ToF-MS and GC-MS
2011-01-01 Fabris, A.; Biasioli, F.; Granitto, P. M.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T. D.; Gasperi, F.
Individual differences in the awareness of odours
2011-01-01 Dematte', Maria Luisa; Endrizzi, Isabella; Biasioli, Franco; Corollaro, Maria Laura; Zampini, M.; Gasperi, Flavia
Monitoring of sensory attributes used in the quality payment system of Trentingrana cheese
2011-01-01 Bittante, G.; Cologna, N.; Cecchinato, A.; De Marchi, M.; Penasa, M.; Tiezzi, F.; Endrizzi, Isabella; Gasperi, Flavia
Approcci di consumer science per la caratterizzazione varietale della mela
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Bertolini, Anna; Biasioli, Franco; Costa, Fabrizio; Dematte', Maria Luisa; Nardocchi, M.; Gasperi, Flavia
Il profilo aromatico del formaggio Trentingrana: effetto delle modalità di conservazione del latte
2012-01-01 Fabris, Alessandra; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Betta, Emanuela; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
La caratterizzazione varietale della mela attraverso approcci sensoriali
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Endrizzi, Isabella; Aprea, Eugenio; Bertolini, Anna; Biasioli, Franco; Dematte', Maria Luisa; Nardinocchi, Marina; Gasperi, Flavia
La qualità sensoriale della mela: un approccio combinato sensoriale-strumentale
2012-01-01 Corollaro, Maria Laura; Aprea, Eugenio; Endrizzi, Isabella; Demattè, Maria Luisa; Costa, Fabrizio; Biasioli, Franco; Gasperi, Flavia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile